Tekniikka

Ongelmatilanteiden ABC: Tarkista, että käytät koulun palveluja Heryk-tunnuksin, käynnistä oikutteleva ohjelma uudelleen tai käynnistä läppäri uudelleen.

Unohtuneen salasanan nollaamista voi pyytää wilmaviestillä Markus Niemeltä.

Saat omat tunnukset tietoverkon palveluihin (Microsoft 365, G Suite, Moodle) sekä Wilmaan.

Wilmassa hoituu poissaolojen ja suoritusten seuranta sekä viestintä opettajille.

Sähköpostilla voit pitää yhteyttä eri yhteistyötahoihin. Herykin järjestelmät lähettävät ilmoituksia tähän osoitteeseen.

Heryk Drivessa tiedostosi pysyvät tallessa ja muokattavana.

Koulun kotisivuilla tiedotetaan ulkopuolisia Herykistä ja pidetään kursseja Moodlessa.

Ylioppilaskirjoitukset pidetään erillisessä koejärjestelmässä - Abitissa, siksi lukiolaisen tietokoneelle on tiettyjä kriteerejä.

Apuja tietoteknisiin ongelmiin löytynee Tietotekniikka Classroomista, jos ei löydy niin kysy Taidot kuntoon! -työpajoissa tai kokeile rohkeasti.

Herykiläisenä voit asentaa omalle koneellesi Microsoft Office-ohjelmistopaketin.

MPassID käyttää koulun Wilmaa tunnistautumiseen; ensimmäisellä kerralla sinun pitää etsiä Heryk listalta ja myöhemmin Heryk näkyy painikkeena sivulla.