L21 Tekniikka

Saat Herykissä käyttöösi läppärin, jolla pärjäät opinnoissasi ja digitaalisissa ylioppilaskirjoituksissa.

Ongelmatilanteiden ABC: Käynnistä oikutteleva ohjelma uudelleen tai käynnistä läppäri uudelleen.

Saat omat tunnukset tietoverkon palveluihin (Microsoft 365, G Suite, Moodle) sekä Wilmaan.

Wilmassa hoituu poissaolojen ja suoritusten seuranta sekä viestintä opettajille.

Sähköpostilla voit pitää yhteyttä eri yhteistyötahoihin. Herykin järjestelmät lähettävät ilmoituksia tähän osoitteeseen.

Heryk Drivessa tiedostosi pysyvät tallessa ja muokattavana.

Apuja tietoteknisiin ongelmiin löytynee Tietotekniikka Classroomista, jos ei löydy niin kysy Taidot kuntoon! -työpajoissa tai kokeile rohkeasti.

MPassID käyttää koulun Wilmaa tunnistautumiseen; ensimmäisellä kerralla sinun pitää etsiä Heryk listalta ja myöhemmin Heryk näkyy painikkeena sivulla.

Koulun kotisivuilla tiedotetaan ulkopuolisia Herykistä ja pidetään kursseja Moodlessa.